facebook

“Зупиніть це ганебне судилище, вже весь світ сміється”: Мати Савченко зробила гучну заяву в суді

Сьогодні проходить чергове засідання Шевченківського районного суду Києва, котрий розглядає справу скандального депутата Надії Савченко. Сьогодні виноситься рішення про клопотання про зміну запобіжного заходу для нардепа.

Адвокати обвинуваченої вимагають змінити їй запобіжний захід з “утримання під вартою” на домашній арешт. За словами правозахисників, народного депутата готові взяти на поруки 26 осіб.

Сама Савченко заявила, що зміна запобіжного заходу необхідна, так як арешт заважає здійснювати їй депутатську діяльність.

“На даний момент, незважаючи на подачу мною заяви в ГПУ і СБУ з вимогами забезпечити виконання моєї депутатської діяльності, мені відмовляють в тому, щоб я виконувала обов’язки народного депутата”, – говорить Надія.

Надія додала, що справа розвалюється на очах, так як крім неї і Рубана більше підозрюваних затримано не було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виступила з гучною заявою і мама Надії, яка заявила, що кримінальна справа розпочата проти її дочки – це політична розправа. За словами жінки Президент України просто вирішив усунути Савченко до виборів.

“ГПУ і СБУ лізуть зі шкіри, щоб вислужитися перед президентом, Зупиніть це ганебне судилище, з нас вже весь світ сміється”, – резюмувала свій виступ мама Савченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...