facebook

“Згадала” про Rolls-Royce та…: У співробітниці Львівської митниці різко покращилася пам’ять після порушення кримінальної справи

Голова відділу митного оформлення пункту “Рава-Руська” Львівської митниці ДФС Олеся Заброварна вказала в декларації оформлений на свекруху автомобіль Rolls-Royce Wraith, машину своєї матері та 9 об’єктів нерухомості, а також оформлені на дочку Porsche Cayenne і квартиру бізнес-класу в Києві. Зробила вона це після порушення проти неї кримінальної справи, повідомляє Bihus.Info.

 

 

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти Заброварної 4 січня. Їй інкримінують декларування недостовірних відомостей. Так, згідно з підсумками розслідування, в деклараціях за 2015 і 2016 рр. вона не вказала, що володіє третьою частиною будинку площею 386 кв. м і нежитловим приміщенням у Львові площею 515 кв. м.

У наступній декларації за 2017 рік, надану після оприлюднення даних про незадеклароване майно, Заброварна вказала обидва об’єкти, а також повідомила, що в її власності перебуває третина гаража площею 34 кв. м, а у власності чоловіка – нежитлове приміщення площею 303 кв. мі 5 комор загальною площею 91 кв. м. Крім того, вона “згадала”, що вже п’ять років використовує Audi Q5 2012 року випуску, який оформлено на її матір, 67-річну Лідію Дорош.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також стало відомо, що чоловік Заброварної Олег у 2014 році придбав новий Mercedes-Benz ML 250 CDI вартістю близько 75 тис. за актуальним на момент покупки курсом долара.

Нове майно виявилося і у свекрухи держслужбовця, 74-річної Марії Заброварної. Згідно з декларацією, їй з 20 березня нинішнього року належить Rolls-Royce Wraith 2014 року випуску. Вартість аналогічного автомобіля на вторинному ринку становить близько 350 тис. дол.

Крім того, наприкінці травня дочка Заброварної Богдана обзавелася новим Porsche Cayenne, який оцінюється приблизно в 5 млн грн. Також у 2017 році вона придбала в Києві в елітному житловому комплексі “Бульвар фонтанів” квартиру площею 173 кв. м. Ціни на аналогічні квартири у забудовника стартують від 11 млн грн.

Сама Олеся Заброварна володіє будинком у Львові площею 450 кв. м, а її чоловік – трьома квартирами площею 198, 183 і 104 кв. м. Крім того, в 2017 році Заброварна вказала в декларації близько 1,5 млн грн готівки.

Водночас, згідно з деклараціями, в період з 2015 по 2017 рр. дохід сім’ї становила лише її зарплата.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...