facebook

“Відрізали голови і знімали шкіру зі ще живих”: Боєць АТО розповів правду про жахи полону

Російські військові і найманці жорстоко катували і розправлялися з українськими бійцями, які потрапляли в полон. Про це на прес-конференції з СБУ і МЗС розповів екс-боєць батальйону «Донбас» Дмитро Куліш.

«Не всі повернулися з полону. Є випадки відрізання голів тим людям, які на відео були живі, потім вони були обезголовлені. Є випадки зняття шкіри, і багато ще звірств, які можуть підтвердити ті, хто там були», – розповів він

Чоловік стверджує, що в 2014 році одного з бійців батальйону «Донбас» тягали прив’язаним за трос до машини. Після цього чоловікові вирізали серце.

У свою чергу глава Служби безпеки України Василь Грицак повідомив, що є безліч доказів тортур українських бійців, скоєних на території Росії під керівництвом ФСБ.

«Багатьох з тих, хто катував наших бійців, ми ідентифікували. Деяких з них ми знаємо по позивним. Я переконаний, що пройде час, і ми зможемо залучити їх до відповідальності», – сказав Грицак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше бійці різних українських підрозділів, які брали участь у бойових діях на Донбасі, розповіли про ставлення до полонених російських бойовиків

Думки українських бійців різні і іноді дуже агресивні, але майже у всіх є розуміння, що не варто уподібнюючись агресору і знущатися над уже переможеним супротивником.

“Ми носимося з нашими ворогами, як із писаними торбами. Вони собі такого не дозволяють. Знущаються над нашими воїнами і знімають відео”, – бійці АТО про полонених бойовиках.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...