facebook

“Циганське біосміття”: Відома телеведуча потрапила в скандал через ромів

Спеціальний кореспондент програми “Ранок у великому місті” на каналі ICTV Анна “Ахава” Тесленко назвала ромів “циганським біосміттям”.

 

 

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook 25 червня у відповідь на матеріал продюсера програми “Антізомбі” Оксани Дихніч “Як проблему ромов вирішує світове співтовариство”.

“Оксана підібрала некислу добірку по спробах адаптувати “циганське біосміття” в різних країнах. Цікаво, якщо я поїду в Європу красти і с*яти в клумби, мені теж квартиру дадуть? Досить маніпулювати питаннями рас і етнічних походжень. Циган щімят не за те, що вони цигани, а за їх кримінальний спосіб життя, з яким вони прощатися не збираються”, – написала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Facebook видалив цей пост Тесленко через порушення правил соціальної мережі. Але вона опублікувала скріншот в коментарях на доказ того, що ні сама його прибрала. Пізніше, вона написала окреме повідомлення, щоб прокоментувати ситуацію.

“Facebook видалив пост. Наскаржилися захисники злодіїв та наркоторговців. Продовжуйте в тому ж дусі, якщо аргументів на захист злочинців більше немає. Може нарешті держава включиться. І ще раз повторю. Нетерпимість до групи злочинців, які безкарно орудують десятиліттями, і расизм – це не одне і теж саме. Нікого не бентежить, що вони спотворюють власних дітей, що б жалісливо виглядати, калічать, напоюють наркотою, щоб смирно лежали? А то і не своїх, а вкрадених”, – написала вона.

За словами Тесленко, не можна порівнювати знищення євреїв під час Голокосту і пресинг ромів у наші дні.

“Мрія, а не сусіди! Давайте їх захищати! Нікому не віддамо наших циган! Припиніть порівнювати знищення євреїв під час Голокосту і пресинг циган в наші дні. Євреїв знищували за національною ознакою. А циган женуть, бо не хочуть жити з цими кублами по сусідству, на які немає управи. Або може ви десь бачили табір євреїв, що живуть у повній антисанітарії в кущах, та варять ширево”, – зазначила вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...