facebook

На Хмельниччині у будинку культури чоловік забив бібліотекаря

У Хмельницькому суді прокурори області довели вину чоловіка, який убив свою односельчанку. Подія сталась у червні минулого року в одному із сіл Старокостянтинівського району.

 

56-річний убивця працював художнім керівником місцевого будинку культури. Між ним та бібліотекаркою того ж БК був тривалий конфлікт через особисті неприязні відносини. За даними досудового розслідування чоловік не раз під час сварок погрожував загиблій фізичною розправою.

Згідно із судовим рішенням, торік, наприкінці червня, він добряче випив та прийшов зранку на роботу, прихопивши із собою ребристий шматок металу. Коли колега вийшла із бібліотеки, заштовхав її у підсобне приміщення та жорстоко почав бити тим металом у голову. Жінка намагалась втекти та, рятуючи своє життя, прикривала голову руками, однак кривдник продовжував наносити удари доти, доки вона не померла. Від отриманих травм жінка померла на місці. На її тілі експерти нарахують близько 30 ударів, майже усі – в області голови.

Після цього художній керівник забрав свою зброю та втік, але того ж дня поліцейські його затримали у сусідньому селі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство, вчинене з особливою жорстокістю),” – повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний.
Вироком апеляційного суду Хмельницької області за принципової позиції сторони обвинувачення засудженому призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.
За матеріалами обласної прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...