facebook

“Торкався його і намагався зняти одяг…”: Україну сколихнули подробиці справи Харківського педофіла

Слідство встановило, що жертвами чоловіка стали троє хлопчиків.

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова визнав 57-річного місцевого жителя винним з розбещенні трьох хлопчиків (ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України) і засудив його до максимального терміну – 8 років позбавлення волі.

“Зловмиснику призначено максимальне покарання, передбачене санкцією статті – 8 років позбавлення волі… Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження”, – повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області в середу.

Слідство встановило, що жертвами чоловіка стали троє хлопчиків (2007, 2008 і 2006 років народження). Перший епізод датується літом 2016 року. Чоловік познайомився з першокласником біля школи. Дізнавшись від хлопчика, що той з багатодітної сім’ї, яка перебуває в скрутному матеріальному становищі, чоловік запросив дитину в гості і обіцяв допомогти матеріально. Згодом, переконавшись, що хлопчик йому довіряє, став частіше запрошувати його додому, де дивився з дитиною порнографічне відео, торкався його і намагався зняти одяг.

У січні 2017 року підозрюваний познайомився з молодшим братом першої жертви. Відносно нього діяв за аналогічною схемою. Підозрюваний платив обом хлопчикам за мовчання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Третій епізод стався в квітні 2018 року в одному з харківських басейнів, де чоловік кілька разів заводив розмову з одним з дітей в роздягальні, намагаючись розбещувати його. Але дитина злякалася, втекла з роздягальні і розповіла все мамі. Жінка викликала поліцію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...