facebook

Мамо, я помираю: Стали відомі подробиці підриву 13-річного хлопчика

Вчора, 2 липня, в селі Златоустівка на Донеччині 13-річний хлопчик отримав важкі поранення від вибуху невідомого предмета. Про це повідомляє Depo. Донбас.

 

 

Повідомляється, що потерпілого хлопчика звуть Дмитро Гоменюк, йому 13 років. Встановлено, що травми дитина отримала в результаті розриву патрона, середнього розміру.

“Ми живемо в центрі, там де проходить траса. Мій син знайшов на трасі патрон, приніс додому, розкрутив його, а з нього висипався порох, який тут же вибухнув” – розповіла мама хлопчика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті вибуху в дитини поранення в області живота, травми рук і очей.

“Він кричить мені в трубку – мама, я вмираю! Я спочатку подумала, що це жарт, але потім зрозуміла, що сталося лихо. Поки я їхала додому, мій син дійшов до сусідки. Кишки у сина були зовні, пошкоджені очі, рука”, – розповіла мати хлопчика.

Повідомляється, що батько відразу ж привіз хлопчика в місцеву лікарню, але там лише обробили рани і наклали бинти. Уже на “швидкій” хлопчика повезли в Волновахи, але там відмовилися приймати дитину з такими важкими травмами.

“Нам сказали, що потрібно їхати до Маріуполя, тільки тут можуть допомогти. Ми їхали по розбитій дорозі, я тримала свого сина, він був притомний і йому було дуже боляче”,- розповіла мати.

Нині хлопець в реанімації, йому провели операцію, однак від прогнозів лікарі поки утримуються. Лікування виявилося коштовним, тож волонтери та небайдужі люди збирають гроші на допомогу дитині.

“Лікарі стверджують, що стан важкий, сильно пошкоджений кишечник, але жити повинен. Нам відразу сказали, що потрібних ліків в лікарні немає, поки вони займуть медикаменти в аптеці, але їх потрібно повернути. Пізніше нам дадуть список. Лікар сказав, що сума буде величезна, ми поки не знаємо яка”, – повідомила мати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...