facebook

У Києві чоловік обікрав приватний будинок

Зловмисник викрав побутову техніку та інструменти. Працівники поліції затримали його при спробі збуту краденого майна. Розпочато кримінальне провадження.

 

 

 

До працівників поліції звернувся власник приватного будинку на вулиці Луговій. Він розповів, що невідомий шляхом пошкодження вхідних дверей проник до помешкання, звідки викрав побутову техніку та робочі інструменти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції ГУНП у м.Києві Олексій Кабанченко, працівники поліції розпочали пошуки зловмисника, якого невдовзі затримали:

«Правопорушника затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 39-річний безробітний місцевий житель, раніше судимий за аналогічні злочини».

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...