facebook

Жорстоке вбивство на Житомирщині: жінку зарізав 15-річний підліток (відео)

За його інформацією поліції, у телефоні зловмисника виявили чимало заходів на порнографічні сайти, а у пошуковій базі він шукав, як саме вбити людину.

У Житомирській області взято під варту 15-річного юнака, який підозрюється у жорстокому вбивстві 37-річної жительки Бердичева. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу у Житомирі повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

«У Бердичеві 5 липня було скоєно надзвичайно тяжкий злочин: вбивство, потерпіла померла на місці від численних ран, від втрати крові», – зазначив він і додав, що правоохоронці затримали підозрюваного у злочині менше ніж за дві доби – 7 липня. Ним виявився 15-літній юнак. За його словами, вже зібрано беззаперечні докази того, що саме затриманий є вбивцею. Їх знайшли як на місці злочину, так і в місцях, де зловмисник викинув речі. Також є свідки скоєння вбивства.

«Убивці – 15 років, він із благополучної родини, свою провину не визнає, але докази настільки беззаперечні, що прокуратура підтримала обвинувачення, і суд вже обрав затриманому запобіжний захід – це арешт без права внесення застави», – розповів Печененко. За його інформацією, у телефоні зловмисника виявили чимало заходів на порнографічні сайти, а у пошуковій базі він шукав, як саме вбити людину.

Допитували неповнолітнього у присутності адвокатів і психологів. «Серед версій, що ми можемо розглядати – це психічні розлади. Це – вид якоїсь небезпечної агресії від телебачення та перегляду фільмів з елементами жорстокості», – пояснив Печененко. Він також повідомив, що зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Із жертвою знайомий не був і до злочину ретельно готувався.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося раніше, у Бердичеві Житомирської області 5 липня сталося вбивство 37-річної місцевої жительки, тіло якої з численними ножовими пораненнями та перерізаним горлом було виявлено в кюветі в одному з мікрорайонів міста. Жінка вийшла вигуляти собаку. Правоохоронці встановили підозрювану особу та затримали її. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...