facebook

П’яний чиновник РДА за вечір скоїв дві аварії, але з місця першої його відпустила поліція, – Москаль про резонансну ДТП на Закарпатті

Поліцейські зупиняли голову Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра за декілька хвилин до того, як він скоїв смертельну аварію у Перечині, проте відпустили його.

За словами Москаля, перед смертельною ДТП Олефір врізався в легковий автомобіль, однак його відпустили через високу посаду.

«Десь буквально за 20 хвилин до цієї ДТП він скоїв ще одну, зіткнувся з «дев’яткою». Викликали поліцію, вона подивилася і, напевно, подивилася, що великий начальник, і не відреагувала. Національна поліція у Закарпатській області зараз розбирається, чому. І буквально за 20 хвилин він заїхав у Перечин і наїхав, бо був вже п’яний, на двох жінок. Одна померла, інша – у дуже тяжкому стані, її з районної лікарні перевезли до обласної, підняли усіх найкращих фахівців», – заявив Москаль.

І додав, що раніше чиновник не був помічений за вживанням алкогольних напоїв перед кермуванням авто.

Як писали раніше, у місті Перечин Закарпатської обл. на вул. Жовтневій 13 липня о 22:37 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи напідпитку, наїхав на двох жінок. Після ДТП потерпілих – двох жительок Перечина віком 71 та 56 років – швидка доставила до реанімації районної лікарні. Молодша жінка померла від отриманих травм, друга перебуває у реанімації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...