facebook

У Черкасах намагалися спалити приймальню депутата

Вночі із 13 на 14 липня невідомий намагався підпалити приймальню депутата Черкаської міської ради Руслана Зорі на перехресті вулиць Грушевського–Гоголя. У коментарі vikka.ua депутат підтвердив цю інформацію.

 

Руслан Зоря каже, що це вже не спроби психологічно вливати на нього, як це було раніше. Адже сьогоднішній випадок – вже четвертий, пов’язаний з цим офісом. Це була реальна спроба підпалу.

“Камера відеоспостереження зафіксувала палія. Молодий короткострижений хлопець з кількох спроб так і не зміг підпалити бензин, яким облив стіну будинку, – розповідає обранець. – Спочатку його злякали перехожі, і він сховався за ріг будинку. Потім вернувся, щоб повторити спробу, але бензин випарувався, тому всі сірник допалив задарма. Сподіваюсь, поліція ідентифікує особу злочинця і таким чином вийде на замовників”.

До своїх зловмисників Руслан Зоря звертається у Facebook, наголошуючи, що залякати його не вийде.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я народився в Черкасах, виріс тут, живу в цьому місті і нікуди не збираюсь звідси їхати. Ви ж безрукі в ремонті доріг, в косінні амброзії, у вивезенні сміття, прибиранні снігу, в реформуванні, в управлінні. Ваша безпорадність проглядається в усьому. Навіть стару хату з першої спроби спалити не змогли”, – каже депутат.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...