facebook

“Не витримав розставання з дружиною”: У камері Чернігівського СІЗО виявили тіло в’язня з порізами в області шиї

В одній із камер Чернігівського слідчого ізолятора виявили засудженого з порізами в області шиї, чоловік помер до приїзду швидкої допомоги. Про це повідомляє прес-служба місцевої прокуратури.

Згідно з повідомленням, трагічна подія сталася напередодні близько 5:30.

На місце події поряд із медиками відразу виїхали слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУНП в області, галузевий відділ прокуратури області, прокурор області та його заступник.

Правоохоронці припускають, що в’язень міг вчинити самогубство. “Засудженому за вбивство до 14 років позбавлення волі напередодні дружина повідомила про те, що розпочинає процедуру розлучення, через це він перебував у пригніченому стані”, – пояснили у прокуратурі.

Однак наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях, зареєстрованих за фактами доведення до самогубства (ч. 1 ст. 120 КК України) та катування (ч. 1 ст. 127 КК України). “Призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх фактичних обставин події”, – уточнюється у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, під час досудового розслідування буде надано оцінку діям персоналу Чернігівського СІЗО за надзвичайною подією, обіцяють у прокуратурі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...