facebook

Тягала за волосся і кидала на асфальт: викладач етики жорстоко побила породіллю, інцидент намагаються зам’яти

Доцент вузу накинулася на дівчину через зауваження.

Доцент кафедри «Філософія», РДГУ, Марія Грицишина, побила породіллю Анастасію Грицак. Інцидент стався в місті Квасилів Рівненської області на території профліцею. Коли її жертва почала дзвонити в поліцію і швидку, в її бік посипалися погрози.

За словами побитої, вона разом з маленькою дочкою і її хрещеною гуляли. Хресна знаходиться на 7-му місяці вагітності. Як тільки дочка заснула в колясці, з’явився автомобіль, за кермом якого була Грицишина.

«Ця жінка швидко під’їхала і почала сигналити. Я залишила коляску, підійшла до неї і кажу: «Не сигнальте, у мене дитина тільки-що заснула». На що вона мені відповіла: «Я зараз тобі зроблю. Ти чого взагалі тут ходиш! Тут приватна територія!». Я стою в ступорі. Вона закрила вікно і почала знову їхати, а дочка так і лежала в колясці метра 2-3 перед машиною. У мене такий страх взяв, що вона наїде на мою 6-місячну дитину, що я зловила тільки заднє крило машини і вдарила долонею по ньому», – розповіла молода мама на сторінці в Фейсбук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На це Марія Грицишина вийшла з авто, схопила жінку за волосся і стала бити.


«Вона мене спочатку кинула на землю, потім за волосся підняла, закинула в кущі. Я встала з кущів, то вона взяла мене знову за волосся… Потім ця жінка кинула мене на землю і почала ногою бити по ногах і по голові, після цього я вже пам’ятаю, як сидить наді мною моя кума, плаче, трясе мене і кричить», – згадує потерпіла.

За словами Анастасії, побита, вона лежала на асфальті обличчям вниз, а Грицишина її душила.

«Коли я втратила свідомість, то кума казала, що вона взяла мене ще за шию ззаду, і почала душити і обличчям в асфальт нагинати», – повідомила потерпіла.

Також постраждала зазначила, що під час побиття в машині перебувала дитина.

«Коли я прийшла в себе, я попросили викликати швидку і поліцію… Це все відбулося на очах у її власної дитини, приблизно років 7, яка була в машині. І ще шокувало те, що хлопчик не був ні заплаканим, ні переляканим. Мені здалося, що він не раз бачив на власні очі, як бездушно когось б’ють», – розповіла Анастасія Грицак.

Після інциденту, як розповідає потерпіла, яка нападала викликала своїх родичів.

«Мама цієї жінки почала лякати тим, що в КВАСИЛІВСЬКИЙ профучилище (виявилося, що вона сама там і працює), є камери. Але якби вони і були то все давно було б стерто! Після всього цього вони на допомогу зателефонували до свого сусіда, який раніше працював в поліції», – поскаржилася потерпіла.

За словами Грицак, сусід дав правоохоронцям неправдиву інформацію, показав все так, як було вигідно нападаючій.

Крім того, Анастасія Грицак говорить про проблеми зі зняттям побоїв.

«Ще з нашим законодавством, змінюється щомісяця по 50 раз, тепер, щоб отримати направлення на зняття побоїв, потрібно чекати 3 діб. Тобто поки будеш чекати, все може і пройти», – впевнена постраждала.

За її словами, вона почала наводити довідки він нападаючої і її сім’ї.

«Ця жінка працює в Рівненському державному гуманітарному університеті, є доцентом кафедри «Філософія», веде дисципліну«Етика» – Грицишина Марія Володимирівна, 1985 року народження. Кажуть ще, що її чоловік займається янтарем, і вона від усього відкупиться. Керує автомобілем Фольксваген Пассат номерний знак ВК 3005», – розповіла Грицак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...