facebook

У Львові активісти затримали п’яного священика за кермом

Рівень алкоголю в крові затриманого був перевищений більш ніж у 20 разів.

 

У ніч на 25 липня активіст виявив нетверезого водія, який виявився священиком одного з храмів Львова. Про це повідомляється на Facebook-сторінці громадської ініціативи Pitbull Lviv, яка регулярно проводить рейди з пошуку водіїв у стані сп’яніння.

Як пишуть активісти, після прибуття поліції отець Олег М. пройшов тест на драгері, який показав результат 2,49 проміле, що є перевищенням норми більш ніж у 20 разів. Чоловік ледь не випав з авто, при огляді погрожував свідкам та називав їх «путінськими провокаторами».

Як повідомив речник Патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак, інцидент трапився приблизно о 4:00 на проспекті Червоної Калини, 62. Водій Opel Astra порушив правила дорожнього руху, а під час спілкування в нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні склали протокол за водіння в нетверезому стані та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання водіями вимог поліцейського). У поліції зауважують, що водій поводився зухвало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...