facebook

Працівниця митниці в київському аеропорту погоріла на хабарі

Старшого державного інспектора відділу митного оформлення №5 митного посту “Київ – Аеропорт” київської митниці Державної фіскальної служби затримали за хабарництво.

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, жінку затримали 31 липня безпосередньо після одержання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів.

Затримання проводили представники військової прокуратури Київського гарнізону з поліцейськими Київської області за оперативного супроводження ГУ БКОЗ Служби безпеки України.

Установлено, що чиновниця у липні 2018 року вимагала та отримала чотирма частинами від двох громадянок України неправомірну вигоду в розмірі 3400 доларів за безперешкодне переміщення товарів в міжнародному пункті пропуску “Київ-Аеропорт” та нестворення штучних перешкод.

“Отримання посадовицею вказаних сум задокументовано під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій”, – уточнює прокуратура.

Отриманий хабар вилучено.

Жінці готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 ККУ – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у значному розмірі, а так само прохання надати таку вигоду за вчинення чи невчинення якихось дій

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Суд проситимуть про обрання відносно неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та про відсторонення від займаної посади.

Санкція ч. 3 ст. 368 ККУ передбачає позбавлення волі на 50-10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...