facebook

Москва включає план “Б”

Теракт, який готували нардеп Надія Савченко та Володимр Рубан — це план “Б” Росії. Після його провалу Москва може готувати наступний план. Про це розповів Генеральний прокурор Юрій Луценко під час прес-конференції.

“Справа Савченко показує, до чого доводить ультрапопулізм. Це історія про червоне козацтво чи армію. Вони так ненавиділи панів, що знищили свою державу. Потрібно знищити олігархів і пару етнічних меншин — цю тези використовують і в ДНР, ЛНР, де будуть так звану “народну республіку” – всі можуть володіти чужою машиною, квартирою. Можуть грабувати. Але казати, що винні олігархи. Це призводить до знищення України. Савченко заражена цим вірусом більшовизму. Хотіла встановити химерну республіку де всі “побратаються”.

Маніпуляція і брехня рано чи пізно закінчується спробою державного перевороту. Це поєднані речі. В часи війни вони діють на користь ворога. План, який розробляли в Москві, був вимушеним кроком, після того, як Путін не зміг реалізувати військовий захват України. Це був план “Б” – повалення держави руками самих українців. Не виключаю, що зараз включається новий план дестабілізації країни з метою організації обурення та ненависті стосовно своєї країни”.

Савченко загрожує максимальне покарання за підготовку теракту.

“Для Савченко буде максимальне покарання за підготовку терористичного акту. Тільки суд може визначити доведеність та пом’якшувальні фактори. Але ми вважаємо, що фактів достатньо, щоб довести вину Савченко і Рубана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ця справа була однією з п’яти найважчих справ, які особисто контролював. Всі прекрасно розуміють, що ця справа має особливий підтекст. Вся Україна, і я в тому числі, підтримували її у російській тюрмі. Якби я знав, що Савченко завезе за змовою із Захарченком зброю, щоб підірвати центр України, все одно боровся б за звільнення. Громадяни Україні повинні відповідати по закону на території України”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...