facebook

У Чернігові встановили одразу два рекорди за участі двійнят

Учора, 5 серпня, у Чернігові вже вдруге відбувся фестиваль близнюків #CheTwinsFest.

 

 

 

Організатори – блог мультибатьків Чернігова, спланували справжнє сімейне свято для родин, у яких виховуються двійнята та трійнята. І якщо рік тому на фестивалі зареєстрували 48 таких родин, то учора встановили рекорд – 100 двійнят, присутніх на одній локації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Представники Національного Реєстру Рекордів зафіксували і другий рекорд – найбільшу різницю у віці між двома парами двійнят.

Обидва чернігівські досягнення підтверджені відповідними сертифікатами.

У рамках свята для батьків та дітей працювала фотозона, різноманітні локації для творчого розвитку дитини. Також на учасників фестивалю чекали розважальні програми, конкурси та розвивальні активності.

Свято відбулось за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

«Ми залюбки підтримуємо такі заходи для родин із дітьми. До речі, у Чернігові діє Програма підтримки народжуваності на 2017-2022 року. Це, напевно, єдина програма, щодо зростання видатків якої міська влада тільки радітиме», – зазначив заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

До відома. Вже майже рік за ініціативи Чернігівського міського голови діє Програми підтримки народжуваності у Чернігові на 2017-2022 роки. Мета програми – допомога сім’ям, надання матеріальної підтримки громадянам міста при народженні дитини, створення умов безпечного материнства, а також покращання демографічних процесів у місті.

У рамках програми при народженні першої дитини сім’я отримує допомогу у сумі 5 тисяч грн, другої – 10 тисяч грн, третьої і більше – 20 тисяч грн.

Всього з початку дії Програми грошову допомогу отримали вже 1356 чернігівських родин, на що з міського бюджету виділено 11,4 мільйона гривень.

Допомога надається одноразово по першому зверненню одного з батьків, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Всі документи на одержання допомоги необхідно надавати до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...