facebook

5 знаків Зодіаку, яких у серпні чекає грошовий прибуток

Серпень місяць виявиться сприятливим для фінансового становища 5 знаків Зодіаку. За грошовий прибуток і фінансовий стан відповідає другий дім. По цьому дому у певних знаках Зодіаку будуть транзити Венери, Меркурія і Юпітера.

 

 

Діва

Цей знак Зодіаку неспроста вважається одним із найбільш цілеспрямованих і працьовитих. Для багатьох Дів робота і гроші є сенсом життя. У літню пору 2018 року для них на перше місце вийде фінансова сфера, цьому посприяє транзитна Венера в другому будинку. Проходження планети любові і прибутку принесе Дівам хоча б невелике, але все-таки поліпшення матеріального становища.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цей період з’являться способи додаткового заробітку. Діва може отримати премію на основній роботі або ж встановить нові зв’язки, корисні для фінансової сфери. Жінки-Діви не втримаються від шопінгу, а чоловіки будуть купувати та дарувати подарунки своїм близьким. Транзит Венери по другому будинку збільшує прагнення до задоволень різного роду.

Терези

Ще один щасливчик серед усього зодіакального кола – Терези. З другого дому знака буде проходити транзитний Юпітер. В одному знаку планета удачі і щастя знаходиться цілий рік. Юпітер вважається найбільш щедрою і оптимістичною планетою, тому завдяки його проходженню по другому матеріальному дому, Терезам слід очікувати удачі в матеріальній сфері практично цілий рік.

У цей період можна ухвалювати важливі фінансові рішення, інвестувати гроші у великі проекти. Також транзит сприятливий для Терезів ще й тим, що сприятливо аспектується Нептуном і Плутоном в серпні 2018 року.

Риби

За грошовий стан частково відповідає восьмий будинок. Це обитель чужих грошей, страховки, спадкових справ, податків та спільних угод. У серпні 2018 року по восьмому будинку Риб буде проходити транзитна Венера, яка приносить удачу в будь-якого роду прибуткові сфери. Планета любові і грошей сприятливо впливає на інвестиції при партнерських угодах, отримання спадщини.

У період транзиту Венери по восьмому будинку Рибам можуть дарувати подарунки, повернути борги і вдало дати гроші в борг. Але варто остерігатися магічного впливу від отриманих купюр.

Овен

Грошовий прибуток також очікує у серпні представників, народжених під знаком Овен. Через їх восьмий будинок буде проходити транзитний Юпітер, який до того ж в серпні сприятливо аспектується Нептуном і Плутоном. В цей час успіх варто очікувати працівникам банківської сфери, власникам свого бізнесу.

Також є ймовірність отримання спадщини. Вкладені інвестиції й інші фінансові ресурси в спільні операції значно збільшаться. Але рекомендується раціонально і консервативно підходити до всіх матеріальних вкладень. Розширення ресурсів від партнерських угод може позначати збільшення заробітку чоловіка.

Рак

Чутливих і емоційних Раків також очікує в цьому місяці удача в грошовій сфері. І все завдяки проходженню з другого дому Сонця і Меркурія. Сонце в період з 20 по 31 серпня буде сприятливо аспектуватися вищими планетами, Ураном і Сатурном. Трін цих планет зі світилом може принести Раку несподіваний прибуток за тривалі труди. Також Раки можуть отримати якісь несподівані можливості покращення матеріального становища.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...