facebook

Лікарку, яка дорікла ветерану АТО за “вбивство братського народу”, поновили на посаді і підвищили

У Кропивницькому поновили на посаді та підвищили скандальну лікарку онкогематологічного відділення Інституту раку Ганну Губареву, яка відмовилася лікувати ветерана АТО з Кіровоградщини через те, що “той вбивав братський народ”
Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Лікарка тепер секретар Комісії з питань етики при національному Інституті раку, яка відповідає за погодження проведення клінічних випробувань в Інституті.

“Директор Інституту, після того, як всі ЗМІ та в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун написали про звільнення лікарки, втиху не лише поновила її на посаді, а й зробила відповідальною за один з найприбутковіших напрямів – клінічні випробування в Інституті”, – розповідає Устінова Олександра, член правління Центру протидії корупції.

Нагадаємо, 26-річного кропивничанина Віталія Драгана направили на лікування до Інституту раку після 8 курсів хіміотерапії у місцевому онкодиспансері. Ганна Губарєва, до якої прийшов хлопець, зустріла його з претензіями щодо його участі у війні на сході.

За словами волонтера Вадима Нікітіна, жінка сказала ветерату АТО “нікакіх тєбє льгот, ти братскій народ убівал…”, “єзжай обратно, там тебя вилічат”.

Після розголосу Уляна Супрун повідомила про звільнення лікарки, яка вчинила неетично.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...