facebook

“Це їхня територія і мене тут не буде”: У Дніпрі навіжені сусіди жорстоко побили військового із дружиною

У Дніпрі на ветерана АТО і його дружину накинулися сусіди і завдали їм кількох тілесних ушкоджень. За словами потерпілого Володимира Аршавського, конфлікт виник через те, що він брав участь у бойових діях на Донбасі.

 

 

Про інцидент Аршавський написав на своїй сторінці у Facebook. Він розповів, що через отримані на війні травми як особа з інвалідністю завжди паркується на тому місці, що ближче до входу у під’їзд. Однак коли він вкотре приїхав додому, на місці його звичної парковки стояли три сусідські жінки.

“Я посигналив, але вони не зрушили з місця. Тоді я просто об’їхав їх і припаркувався трохи збоку, не чіпаючи дивних жінок. Вийшовши з машини і вивантажуючи пакети, запитав, чому вони не відреагували на мій сигнал, на що отримав відповідь, щоб забирався звідси, прибирав свою машину, це їхня територія і мене тут не буде”, – розповів Аршавський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли його дружина вказала сусідкам на те, що Володимир через службу в АТО отримав інвалідність, то жінки накинулися на неї.

“Били по голові, по обличчю, по грудях, зірвали золотий ланцюжок. Коли я спробував відштовхнути найагресивнішу від своєї дружини, то ззаду десь по нирках мені завдали удару. Це був чоловік тієї агресивної зі своїм приятелем. Поки я відмахувався від них, п’яна тітка тепер накинулася з кулаками і сумкою на мене”, – поділився Володимир.

Коли постраждалий подзвонив у поліцію, нападники поспішили сховатися у своїх квартирах. Він зазначив також, що нічиї більше автомобілі його сусідам не заважають, і вони добре знали, що у Володимира після участі в АТО дійсно визначили інвалідність.

“Сепаратизм у Дніпрі підіймає голову”, – висловився потерпілий про подію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...