facebook

3 дні боролись за її життя: У Львові померла 4-річна дівчинка, яку вкусила змія

У вівторок, 14 серпня, о 17:50 у Сихівський відділок поліції надійшла інформація про те, що 8 міській клінічній лікарні померла 4-річна дитина, яку доставили з Сколівської лікарні після укусу змії.

«Від лікаря поступило повідомлення, про те, що 14 серпня о 11:55 в приміщенні лікарні померла дівчинка 2014 року народження, мешканка м. Львів. 12 серпня близько 1:00 дитину доставили зі Сколівської ЦМЛ з діагнозом: укус змії правої нижньої кінцівки», – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

Як повідомляли, у суботу, 11 серпня, 4-річна дівчинка потрапила у реанімаційне відділення Сколівської лікарні через укус змії в ногу.

Нагадаємо, нащодавно ми повідомляли про те, що на Сумщині відкрито ще одне кримінальне провадження за фактом смерті 4-річної дитини, яка померла після побиття батьком. Жителі села, в якому мешкає родина, розповіли, що знущання над дитиною тривали постійно. Тож слідчим управлінням поліції ГУ НП під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області прийняте рішення про відкриття відповідного кримінального провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...