facebook

“Хочемо додому”: Укрзалізниця з ганьбою опустилася на самісіньке дно

“Укрзалізниця” потрапила в новий скандал з пасажирами

Через сканал з “Укрзалізницею”, пасажирам з Івано-Франківська довелося ночувати в наметі на вокзалі у Львові.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міської ради і голова ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.

У повідомленні говориться, що потяг запізнився на 2 години, через що люди не встигли на наступний. У свою чергу “Укрзалізниця” відмовилася міняти квитки, хоча пасажири затрималися не зі своєї вини.

На наметі українці повісили таблички “Ганьба Укрзалізниці” та “Хочемо додому”.


Соцмережі бурхливо відреагували на неприємну ситуацію. В коментарях люди ділилися своїми історіями.

“Неодноразово стикаюся з ситуацією: Львів-Київ-Львів, за два дні до відправлення, квитків тупо немає у продажу є тільки “люкси” по 1200 грн. А в день відправлення, квитків бери – не хочу! Збіг? Тут або самі залізничники барижать – “пробивають” квитки за відповідну винагороду, або залізниця тісно співпрацює з баригами-онлайн”, – розповів користувач Андрій Завадський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, компанію звинуватили у “саботажі” і “хамському відношенні до пасажирів.

Нагадаємо, що в поїзді Інтерсіті маршрутом “Львів-Київ”, який повинен був їхати до столиці сталася бійка між пасажирами. Деякі люди хотіли їхати без квитків і зайняли місця тих людей, які придбали квитки. Видворити “зайців” намагалися всім вагоном: хтось криками і образами, а хтось кулаками. Про це в соціальній мережі Facebook написав львів’янин Андрій Чемес.

“Бійка поїздами Інтерсіті. Люди хотіли їхати без квитків. Розпочався самосуд. До Києва їдемо з затримкою”, — йдеться в повідомленні.

У коментарях до посту люди написали, що “зайців” у цьому поїзді виявляють часто. Мовляв, допомагають їм самі ж провідники.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...