facebook

Незалишив живого місця! Вітчим по-звірячому побив 4-річну дівчинку

У Жовтих Водах Дніпропетровської області в комі третього ступеня опинилася 4-річна Кіра, яку госпіталізували із синцями по всьому тілу.

Як говориться в сюжеті ТСН, дитина перебуває у вкрай важкому стані. Медики не можуть перенести дівчинку на інше ліжко без загрози для життя, не кажучи вже про перевезення до Дніпра.

“Стан дитини вкрай важкий. Дитина в комі третього ступеня. Дитина надійшла зі слідами побиття – множинні гематоми по всьому тілу. Наразі прогноз невтішний”, – розповів лікар-анестезіолог Ростислав Гивчак.

Кіра не реагує на подразники, дихає за допомогою старого апарату штучної вентиляції легенів, тому що іншого в лікарні в Жовтих Водах немає. Біля будівлі чергують небайдужі матері, щоб не пропустити батьків дитини.

Дівчинка отримала травми ще 15 серпня. Її рідна мати вимкнула телефон, коли дзвонили стурбовані вихователі дитячого садка. А в лікарню привезла дитину тільки на четверту добу після травми. При цьому в поліції жінка розповіла, що на Кіру нібито впала полиця. Родичі, в свою чергу, впевнені, що її по-звірячому побила або мати, або її співмешканець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дитина вся синя. Скоріш за все, ці дві істоти знаходилися під препаратами нарковмісними. Просто не вкладається в голові, що таке можна було зробити”, – зазначив дідусь дівчинки Володимир Семеняк.

Біологічний батько Кіри Дмитро Дияченко, який уже давно не живе з сім’єю, обурився бездіяльностю з боку безвідповідальної матері.

“Кажуть, що поличка впала. І все. Що її ніхто не бив. Просто впала поличка. Але вона впала 15 числа – їхня бездіяльність, що вони не звернулися до лікаря”, – зазначив він.

Поліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження. При цьому ні мати, ні її співмешканець, поки не затримані. У зв’язку з цим місцеві жителі пригрозили тримати оборону біля медустанови, доки винні не будуть покарані.

За даними “КР.ua”, люди стверджують, ніби вітчим Кіри служив у зоні АТО. Пізніше він зізнався поліції, що покарав дитину за зламану полицю. Після удару дівчинка впала і вдарилася головою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...