facebook

Мама, відгукнися: доля побитого хлопця, якого кинули під лікарнею, виявилася ще страшніше

Історія про молодого хлопця, якого жорстоко побили і викинули на вулицю в Києві, отримала продовження, але без традиційного “хеппі-енду”. Завдяки користувачам соціальних мереж хлопця вдалося впізнати і доставити додому. Але вдома його ніхто не чекав. Про це йдеться в Facebook-спільноті dtp.kiev.ua.

 

Зараз небайдужі жителі столиці намагаються розшукати його матір (не з’являлася кілька днів) і людей, які можуть розповісти, що сталося з хлопцем за весь цей час. Відомо, що він пропав тиждень тому.

“У лікарні він перебував дві доби, ще один день – на лавочці під медичним закладом. Що було до цього – невідомо”, – сказано в повідомленні.

“Хлопець виявився на вулиці в чужому одязі, так як з дому він виходив в іншому. І чомусь біля лікарні він виявився поголеним, хоча з дому виходив з шевелюрою. На обличчі видні сліди побоїв, на тілі синці.” , – йдеться в пості спільноти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хлопця з ДЦП та розумовою відсталістю кинули на вулиці. Йому трохи більше 20 років. Вся команда DTP.kiev звертається до людей, які знають хлопця або його родичів”, – підсумували в спільноті.

Також повідомлялося, що в Києві побитому хлопцю з серйозним захворюванням доводиться жити на лавочці біля лікарні, при цьому лікарі відмовляються йому допомагати. Повідомляється, що три дні тому побитого хлопця знайшли на зупинці с. Софіївська Борщагівка. Хлопець нічого не пам’ятав і зміг сказати тільки, що його звуть Андрій, а його мати – Люда. З’ясувалося, що молода людина хвора на ДЦП.

Його спробували відвести в Боярську лікарню, проте лікарі відмовилися приймати такого пацієнта. З тих пір хлопець змушений ночувати на лавочці перед медичною установою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...