facebook

У сутичках біля Генпрокуратури постраждали семеро поліцейських

Під час сутичок біля Генеральної прокуратури України у києві постраждали семеро поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Відповідно до поданої у КМДА заявки київської міської організації однієї з політичних партій, під будівлею Генеральної прокуратури України сьогодні відбувалася акція протесту. Під час заходу активісти розписали стіни будівлі, а потім агресивно налаштовані учасники намагалися потрапити у приміщення, застосували газові балончики, а відтак виникла сутичка із працівниками поліції, які забезпечували правопорядок», — заявили у поліції.

Правоохоронці заявляють, що при спробі потрапити в адмінбудівлю учасники заходу спровокували штовханину з правоохоронцями.

«Під час конфлікту постраждало кілька правоохоронців, надати допомогу яким не було можливості через людей, які штурмували приміщення. Згодом учасники акції зробили коридор — і поліцейські відступили. Постраждалим поліцейським надають необхідну медичну допомогу» — додали у поліції.

Після цього, за інформацією правоохоронців, учасники акції намагалися пошкодити вхідні двері адмінбудівлі, а з приміщення застосували вогнегасники. У відповідь активісти почали кидати по вікнах камінням і бруківкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...