facebook

У результаті пожежі газопроводу на Сумщині загинула людина

Поліція підозрює, що загиблий був причетним до загоряння.

Поліція почала розслідування за фактом аварії газопроводу на Сумщині, внаслідок чого відбулося загоряння та загинув 73-річний чоловік.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на правоохоронні органи.

У поліції з’ясували, що з труби намагалися зрізати засув.

“Коли пожежу на газопроводі загасили, працівники поліції виявили пошкодження засуву газової труби, яку намагались зрізати за допомогою відповідних інструментів”, – розповів начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також правоохоронці розповіли, що близько 4 ранку отримали повідомлення, про те що неподалік від місця пригоди знайдено обгорілий труп чоловіка. Ним виявився 73-річний пенсіонер. В минулому чоловік працював газозварником.

“Виходячи із зібраних матеріалів, в нас є всі підстави вважати, що втручання в роботу газопроводу здійснив саме загиблий. В результаті чого отримав смертельні опіки”, – додав Карабута.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 “Умисне вбивство” з відміткою “нещасний випадок”, а також кримінальне провадження за ст. 292. ч.1 КК України “Пошкодження або руйнування магістральних нафто-, газо та нафтопродуктопроводів”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...