facebook

Труп з відрізаними геніталіями (фото 18+)

У чоловіка було відрізано статевий орган

25 вересня у Києві, на Троєщині було знайдено тіло чоловіка, який за попередніми ознаками схожий на розшукуваного маніяка-педофіла. Повідомляється, що у чоловіка було відрізано статевий орган. Про це передає KyivOperativ.

“На Троєщині було знайдено тіло чоловіка (на вигляд 45-50 років) з ознаками насильницької смерті, в тому числі було відрізано статевий орган.Особу поки не встановлено, але знайдений чоловік, за попередніми ознаками, схожий на розшукуваного педофіла”, – сказано у повідомленні.

Днями в соцмережах розійшлася інформація про “педофіла”, який майже наголяса спокушає дітей цукерочками на дитячому майданчику у військовому містечку в Гостомелі під Києвом.

Чоловіка затримав і побив батько однієї з дівчаток, які гралися на майданчику, а потім викликав поліцію. Обурений батько пояснив, що чоловік розклав на лавці цукерки та карти і запрошував дітей пригощатися та грати з ним. Проте правоохоронці затриманого відпустили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поліції заявили, що невідомо звідки з’явилася інформація про те, що “педофіл” був без спіднього та спокушав дітей цукерками.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...