facebook

Зверху накрили сміттєвими пакетами: У Харкові в підвалі знайшли тіло чоловіка

У підвалі 12-поверхового будинку по вулиці Краснодарській в Харкові виявили обезголовлене тіло чоловіка. Про це повідомили місцеві жителі в соціальних мережах.

“На Салтівці виявлено труп чоловіка без голови, завалений сміттєвими пакетами. На місці працює слідча бригада”, – йдеться в повідомленні на одному з міських пабліків.

На знімках з місця події видно, як з підвалу дістають труп, а потім його оглядають експерти. При цьому достовірно стверджувати, чи був загиблий обезголовлений, не можна.

У відділі комунікації Нацполіції Харківської області підтвердили інформацію про виявлення тіла і повідомили, що тіло направили в морг для з’ясування причин смерті. Разом з тим, силовики не змогли ані підтвердити, ані спростувати дані про тілесні ушкодження загиблого.

“Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею” умисне вбивство”, поліцейські з’ясовують обставини вчинення злочину і особу загиблого”, – заявили копи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше в Одеській області підліток знайшов обезголовлене тіло чоловіка, яке лежало на узбіччі траси Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Копи, які оглянули загиблого, прийшли до висновку, що людина загинула в результаті дорожньої аварії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...