facebook

На Черкащині затримали військовослужбовця, який на смерть збив інваліда-візочника

Заарештованого військовослужбовця, який є жителем Київської області, найближчі два місяці будуть утримувати під вартою. З вини чоловіка кілька днів тому в с. Скотаревому сталося смертельне ДТП, під час якого загинув чоловік в інвалідному візку.

 

 

Пізніше з’ясувалося, що в ДТП постраждав місцевий житель, 31-річний Роман Рішак. Він пересувається в інвалідному візку з самого дитинства. У той день він відправився за покупками в найближчий магазин. Якраз по дорозі туди його збив мікроавтобус, при цьому, ще протягнув за собою кілька метрів.

Чоловік, який був за кермом мікроавтобуса навіть не зупинився і втік з місця події. Свідки ДТП повідомили, що він попрямував в сторону сусіднього Катерінопольскольского району. Правоохоронці оглянули відео з камер спостереження і дуже скоро знайшли винуватця. Виявилося, що за кермом транспортного засобу був 27-річний військовослужбовець-контрактник, учасник АТО. Хлопець не місцевий і приїжджав до Черкаської області до дівчини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді двох місяців перебування під вартою. Якщо вина хлопця буде доведена, він може потрапити за грати на 8 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...