facebook

На Запоріжжі школярі закидали охоронця камінням

25 жовтня, в одній із загальноосвітніх шкіл Бердянська школярі закидали камінням охоронця. Причиною такого інциденту стало зауваження працівника школи. За словами очевидців, учні бруднили двері брудними ногами. Охоронець строго попросив дітей не робити цього. На що ті, проігнорувавши його слова, продовжили змагатися хто вище заплигне на двері.

 

 

Охоронець в цей час знаходився поблизу школи. Однак його робочий день закінчився, тому він вже перебував у своїй машині. Очевидець підійшов до хлопців ближче і спробував їх зупинити. Але ті розлютилися і почали кидати в чоловіка камінням. Також, кілька каменів потрапили по його машині. У машині якраз перебувала жінка, яка є його дружиною.

Дівчина стверджує, що хлопці вели себе дуже агресивно. Вони погрожували чоловікові, використовуючи ненормативну лексику.
Поліцію люди в справу задіяти не стали. Однак повідомили про інцидент директорові цієї школи. Вони вимагали розібратися з цими «дітьми». А також рекомендували обов’язково повідомити батькам і вжити заходів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...