facebook

На Вінничині автомобіль «ВАЗ» врізався в автобус

Вранці 2 листопада неподалік від села Комарів Вінницького району сталося зіткнення рейсового автобуса «Богдан», який прямував до обласного центру, і легковика. В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій і двоє пасажирів останнього.

 

 

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія трапилася близько 9.00. За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу руху, де і зіткнувся з автобусом, що слідував за маршрутом «Комаров – Вінниця». Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Постраждалі – 23-річний водій “ВАЗа” та жінки 29 і 28 років, які сиділи на пасажирських місцях – госпіталізовані в лікарню швидкої допомоги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що цікаво, з початку тижня це вже другий випадок ДТП за участю автобуса та легковика. Вранці 30 жовтня, коли ще було досить темно, в Липовецькому районі легковий автомобіль Nissan Micra «в’їхав» у рейсовий автобус «Еталон», який пригальмував на узбіччі, щоб висадити пасажирів. C травмами середньої тяжкості в райлікарні госпіталізували 41-річного водія авто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...