facebook

“Логіки немає”: Тука висміяв санції РФ проти українців

Перелік українських громадян та компаній, проти яких Російська Федерація ввела санкції, спеціально був підготовлений так, аби в ньому неможливо було знайти логіку. А сам санкційний список викликає лише сміх.

Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає “Обозреватель”.

З огляду на те, що у мене перший і останній економічний зв’язок із Росією був у 2013 році під час обміну 100 доларів у “Сбербанку” на площі Льва Толстого в Києві, то у мене ця інформація викликала лише сміх,
– сказав Тука.

Чиновник зазначив, що постраждати від цих санкцій можуть тільки ті, у кого на території Росії є якісь активи – акції, власність, або заощадження в банках.

“Але я б не узагальнював. Спочатку я повеселився, посміявся, а потім перечитав цей список. І мені, наприклад, не дуже приємно бути в одному переліку з “Опоблоком”: Мірошниченком, Гєллєром, Григоришиним. Мені не дуже комфортно перебувати в одному списку з цією публікою”, – підкреслив Тука.

Окрім того, заступник міністра зазначив, що до списку санкцій у повному складі потрапило керівництво Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. На його думку, це свідчить про високу результативність роботи відомства.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...