facebook

Штормовий вітер та сніг: Синоптики розповіли яких сюрпризів від погоди варто очікувати українцям

Погода 16 листопада в Україні відзначиться дощем з мокрим снігом, сильним вітром та ожеледицею. У більшості областей під впливом антициклону не буде істотних опадів, однак на дорогах буде ожеледиця. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

 

 

Найбільш тепла погода очікується на Західній Україні. У Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Ужгородській та Луцькій областях очікується температура до +7…+9 градусів за Цельсієм. Найтепліше буде в Ужгородській області – до +9, найхолодніше у Вінницькій: від 0 до +2. Вночі температура опуститься до -1…-3 градусів. Опадів не очікується.

В Центральній Україні буде трохи прохолодніше: від 0 до +1…+2. Вночі температура місцями впаде до -4…-6. Дощів не очікується.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На сході і півдні країни, за винятком Харківської і Полтавської областей, буде зберігатися переважно похмура погода. Очікуються опади у вигляді мокрого снігу і дощу в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Одеській областях. Температура вдень від -1 до +2, вночі опуститься до -4.

На території Кримського півострова очікуються дощі. Денна температура становитиме +5…+7, вночі – 0 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...