facebook

Підготовка до чергової інформаційної агресії: в Україні створено проросійський телеканал

О 6 ранку 7 листопада в Україні розпочав віщання телеканал «Наш». Телеканал запустив нардеп України, колишній власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв. За словами Мураєва телеканал стане площадкою, де буде подаватися альтернативне бачення ситуації в Україні.

З першого погляду нічого дивного: Україна сучасна демократична держава, де плюралізм думок нормальне явище. Але не все так просто, як може здатися на перший погляд.

По-перше, Мураєв знаний як «екс-регонал», а їх, як відомо, колишніх не буває. Після подій 2014 року, Мураєв вступив до партії Рабіновича «За життя». У 2018 до партії приєднався Віктор Медведчук. Партія «За життя» активно пропагує ментальні установки «регіонального розливу» з елементами прихильності до «русского мира». «За життя» не згадує про російську окупацію та агресію. А якщо і згадує, то в руслі, яке вигідне Росії. У програмі партії міститься теза про те, що Україна має стати такою собі Швейцарією і фінансовим центром для Заходу і Сходу, в тому числі і для Росії.

В кінці серпня поточного стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Досить часто з вуст Мураєва звучить «дивна»  проросійска риторика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, Олексій Мураєв зовсім не соромиться розглядати конфлікт на Сході як громадянську війну, яку з одного боку підтримує Захід, а з іншого – Росія. Тобто, він повторює тезу російської пропаганди, що ніякої війни Росії проти України не існує. Є лише громадянська війна на Донбасі. Крім того, Мураєв висловлюється про те, що без Донбасу Україна стане інвалідом. І стверджує, що був би радий познайомитися з лідерами «ДНР» та «ЛНР». А причиною війни на Сході і дій Росії став, на думку Олексія Мураєва, страх Москви перед НАТО і подіями в Україні. Також він засуджує блокаду окупованих територій і каже що на Сході воюють американці. І це лише вершина айсбергу у морі проросійської риторики Олексія Мураєва.

Слід зазначити, що паралельно зі стартом нового телеканалу, розпочала роботу нова політична партія із схожим логотипом «НАШІ». До  речі, лого телеканалу та партії до болю схожі з логотипом російського телеканалу «Звезда». Крім того, як нам стало відомо, офіс партії охороняє близько 70-ти проросійських “тітушок”, багато з яких у 2014-му році придушували “Революцію гідності” на майдані.

Сучасним аналітикам та піарщикам чудово відомо, що прийти до влади в Україні без власного телеканалу або ж постійної присутності у телевізорі дуже важко. Тому, напередодні президентських виборів в Україні, стартував новий телеканал з альтернативною, тобто проросійською точкою зору. Таким чином, Росія напередодні виборів по-тихеньку запускає проросійські телеканали, засновує проросійські партії в Україні з метою приведення до влади навесні наступного року лояльного до Москви політика….

А далі…. Не можна допустити щоб такі проросійські політики повернули нашу країну в орбіту впливу Кремля.

Джерело: enigma.ua/articles/pidgotovka_do_chergovoi_informatsiynoi_agresii_v_ukraini_stvoreno_prorosiyskiy_telekanal_1

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...