facebook

Свято закінчилося трагедією: батько випадково вбив сина на Дні народженні

Трагедія сталася на Хмельниччині в селі Коритна Ярмолинецького району, 42-річний глава сімейства випадково вбив свого сина. Про це повідомляє обласна поліція.

 

 

Інцидент зі смертельним результатом стався 12 листопада близько 1 години ночі. Згідно інформації правоохоронців, родичі святкували день народження сина загиблого — хлопчикові виповнився рік.

Між 42-річним батьком і сином, які хильнули зайвого, виник конфлікт, і коли у глави сімейства скінчилися аргументи, він вдарив сина по голові дерев’яною битою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінки, мати і невістка, розборонили чоловіків, які помирилися, і в кінці кінців вляглися спати. Однак, вранці син так і не прокинувся, непритомного його доставили в лікарню. На наступну добу він помер у реанімаційному відділенні через травми головного мозку та крововиливу.

Поліція затримала батька, йому оголошено підозру у статті 121 Кримінального кодексу України – “умисне тяжке тілесне ушкодження”. За те, що підняв руку на сина, тепер може потрапити за грати на 10 років. Слідчі дії тривають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...