facebook

Поїхав до Польщі заробити на весілля: Трагічно помер молодий українець

Сьогодні відбулися похорони молодого хлопця, який повернувся із заробітків з Польщі зі страшною хворобою, з якою організм так і не зміг впоратися.

 

 

16 листопада після важкої хвороби помер 23-річний Володимир Литвин з Тернопільщини. Юнак поїхав до Польщі заробити на весілля, а повернувся з енцефалітом.

Більше двох місяців хлопець був у комі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дуже шкода. Бог вже все вирішив, хоча тобі всього 23… нехай земля буде пухом. Вічного життя тобі, в царстві небесному і спокою твоєї, такої ще юної і молодої, душі”, – пише в соцмережі знайома Володимира Оксана.

У Володимира було багато друзів, хлопця вважали порядним і добрим.

«Володя був добрим, щирим і завжди усміхненим.. Спочивай з Богом і нехай земля буде тобі пухом», – пише однокласниця Галина.

Володимир Литвин родом із села Кам’янка Теребовлянського району. Влітку хлопець поїхав на роботу в Польщу разом з нареченою, щоб заробити гроші на весілля, а через кілька днів після повернення – опинився в комі.

На дороге лікування Володимира гроші збирали рідні та друзі, підтримували і зовсім незнайомі люди. Сім’я Володимира дякує всім, хто допомагав боротися за його життя.

На жаль, врятувати хлопця не вдалося. Сьогодні, 19 листопада, о 13.00 відбулися похорони Володимира Литвина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...