facebook

П’ятиповерхівка вже не придатна для життя: у жахливій пожежі на Житомирщині загинув військовий

«Внаслідок нещасного випадку – пожежі – загинув військовослужбовець частини. Причина пожежі встановлюється», – таке повідомлення з’явилось на сторінці Фейсбук 26-ої Бердичівської артилерійської бригади зранку 24-го листопада.

 

 

Місце трагедії – житловий будинок на вулиці Шевченка у Бердичеві. О третій годині п’ятнадцять хвилин викликали пожежників і медиків. Щоб загасити вогонь, знадобилось багато води, нею нині залито до другого поверху. Це житло тепер непридатне для життя. На третьому поверсі у момент пожежі знаходилась старенька лежача жінка. За нею доглядає дочка.

Жінка каже: тепер не має де жити. Пожежники евакуювали її стареньку маму, нині вона в лікарні. Військового-контрактника 73-го року народження ще у свідомості швидка забрала у лікарню. У квартирі, за попередньої інформацією, чоловік був сам. Від отриманих значних опіків тіла і отруєння димом він помер. У результаті пожежі повністю згоріла квартира, де мешкав військовий, частково вогонь винищив сусідні квартири.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згорів і дах та сухі дерев’яні перекриття. Наразі на місці трагедії працюють експерти для з’ясування обставин пожежі, комісія з міської ради проводить обстеження у помешканнях потерпілих людей. Найімовірніше усіх їх переселять до гуртожитку.

За словами сусідів військового, у його квартирі була газова піч, але газ у помешканні було відключено. Тож опалював він начебто дровина. Так це чи ні – наразі встановлюється. Командування та особовий склад військової частини і наша редакція висловлюють щирі співчуття родичам та близьким загиблого і потерпілим мешканцям будинку.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...