facebook

На Житомирщині посадовець та приватний підприємець привласнили бюджетні кошти

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення групою осіб бюджетних коштів, шляхом зловживання своїм службовим становищем.

 

 

Наразі, 26.11.2018, прокуратурою області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 358, ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 191 КК України та скеровано до Малинського районного суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом грудня 2017 – травня 2018 років посадова особа Малинського міського центру зайнятості, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою із місцевим приватним підприємцем, уклала з ним договір про надання послуг з прибирання приміщення та прилеглої території.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, насправді зазначені у договорі роботи не виконувалися, натомість за підробленими актами виконаних робіт приватний підприємець привласнив бюджетні кошти на суму понад 42 тис грн.

Викрито правопорушника завдяки спільним професійним діям прокурорів і слідчих слідчого управління ГУНП в області за оперативного супроводу Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ НП України.

Публічне обвинувачення у суді підтримуватиме прокуратура Житомирської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...