facebook

На Запоріжжі від дикої погоди школярам зірвало дах, в прямому сенсі: епічні кадри

В Запорізькій області сильний вітер зірвав дах школи і перевернув його на подвір’я. Дах встановили лише цього року. Не витримав стихії новий дах над актовим залом школи у селі Охрімівці, що у Якимівському районі Запорізької області, пишуть місцеві ЗМІ.

 

Раніше синоптики передбачали погіршення погодних умов на півдні України. У ніч з 29 листопада на 30 там було сильне зниження температури, а декілька днів тому вирував шторм. Шторм завдав значних руйнувань – було підтоплено будівлі першої берегової лінії.

Сильний вітер не вщухає в досі, саме він став причиною того, шо дах школи зірвало. На щастя, подія трапилася у вихідний, тому ніхто не постраждав. На місці працює спеціальна комісія, яка оцінює збитки. Відомо, що з сильним вітром і парусністю даху не впоралася стара цегляна кладка верхніх рядів актового залу.

До подібних катаклізмів південь Запорізької області вже давно звик, власники баз відпочинку намагаються відновити будівлі на височинах, то до біди, яку накоїв сильний вітер в Охрімівка, ніхто не був готовий. Ремонтники вже приступили до усунення наслідків. Вони стверджують, що за місяць дах повністю відремонтують та укріплять.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...