facebook

На Чернігівщині під час вечірки загорівся будинок: загинув 37-річний господар

8 грудня о 03:44 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Піски Бобровицького району. Про це повідомляє У ДСНС України в Чернігівській області на своїй сорінці у Facebook.

 

За викликом до місця події прибуло одне відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини та сільські вогнеборці з с. Піски. На час їх прибуття дах по всій площі та кімнати всередині будівлі були повністю охоплені полум`ям.

Спільними діями вогнеборців пожежу о 04:45 було локалізовано та о 05:25 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни та майно. Під час гасіння, в одній з кімнат помешкання вогнеборці виявили обгоріле тіло чоловіка. Ним виявився 37-річний господар будинку.

За словами свідків, з вечора в будинку відбувалася вечірка. Під час пожежі всі, хто був всередині, будівлі встигли вибігти на вулицю, але з невідомих причин господар знову ж кинувся до палаючої оселі. Після цього його вже ніхто не бачив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причина пожежі на даний час встановлюється. По даному факту правоохоронці проводять розслідування.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...