facebook

На Черкащині люди атакували будинок судді, сина якого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві

Правоохоронцям ледь вдалося втримати ситуацію під контролем. У Жашкові сотні людей узяли в облогу поліцію через те, що в місті тривалий час маніяк ґвалтує і убиває жінок. Місцевим жителям набридло жити в небезпеці та миритися з бездіяльністю правоохоронців, ідеться в сюжеті ТСН.

 

 

Лемещиха, передмістя Жашкова – люди перемістилися протестувати сюди, бо тут живе екс-суддя та батько того самого Юрія Скрипника, якого підозрюють у численних нападах на жінок і молодих дівчат. Жашківці кажуть, що він вільно пересувається містом з холодною зброєю, а поліція і місцева влада нічого не роблять. Мітингувальники готові взяти правосуддя в свої руки. “Люди бояться виходити”, – каже Олександр Михайлін. “Учора бачили його зі зброєю біля школи”, – каже Тетяна Гавриляк.

Судом офіційно доведено лише один злочин Скрипника – зґвалтування 16-річної дівчини п’ять років тому. Феміда визнала Юрія психічно хворим і відправила на лікування. Народні плітки приписують йому вбивство чоловіка в сусідньому селі, розчленування одинадцятикласниці багато років тому. Цього року 9 травня знайшли мертву жінку, і знову підозра впала на цю особу. Врешті жителі атакували будинок батька Юрія та побили вікна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Володимир Скрипник стверджує, що його син хворий, і ніхто не довів його злих намірів. “Якщо є докази, йдіть до суду. Поки що ніхто не довів”, – каже батько підозрюваного. Прокуратура Черкащини до понеділка кримінальну справу не коментує, а поліція лише охороняє будинок, щоб його не рознесли протестувальники. “Чекаємо заключення лікаря, маємо відвезти до лікарні. І охороняємо порядок”, – розповів заступник керівника поліції міста Умань Василь Козиненко. Під вечір правоохоронці отримали заключення лікаря, після чого Юрія Скрипника відвезли до лікарні міста Сміла. Жителі розійшлися, але у закінчення епопеї не вірять.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...