facebook

9 причин, чому Близнюки повинні бути в житті кожної людини

1. Близнюки весь час розширюють ваш світ, знайомлячи вас з цікавими людьми, ідеями і речами.

Ні краплі не соромлячись своєї цікавості, Близнюки без зайвих зусиль колекціонують друзів, переживання й інтереси. Кожен представник цього знака – просто ходяча енциклопедія особистісного зростання, і з радістю дозволить вам скористатися цією своєю великою базою даних.

2. Близнюки – ідеальні супутники для будь-якого нудного заходу.

Щоб ви знали, близнюки можуть зачарувати будь-яку компанію і справити враження на будь-яку людину. Так що сміливо кличте їх з собою хоч на весілля, де ваші родичі збираються діставати вас розпитуваннями про ваше особисте життя, хоч на занудний корпоратив з ненависними колегами. Близнюки виконають за вас всю роботу по спілкуванню з людьми, а ви будете героєм вечора, який привів настільки чарівного друга!

3. Близнюки – щедрі душі, які завжди прийдуть на допомогу, оточать вас увагою і обсиплють подарунками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюки можуть забути про ваш день народження, але їм не потрібен привід для подарунка. Їх навіть просити не доведеться: Близнюки обожнюють радувати друзів несподіваними добрими справами!

4. З ними дуже цікаво спілкуватися, тому що вони цікаві і по-справжньому цікавляться вашими словами.

Близнюків часто критикують за їх екстравагантність, але зате жоден інший знак не вміє слухати співрозмовника так, що той відчуває себе в самому центрі уваги. Кожне спілкування з Близнюками – як бесіда зі старим другом, для якого немає нікого важливіше вас.

5. Близнюки допомагають вам побачити все з двох сторін, коли ви зациклюєтесь на власній точці зору.

Близнюки відрізняються дуже гнучким мисленням, тому вони вміють подивитися на будь-яку ситуацію з різних сторін і повернути вас до реальності, коли ви занадто заводитеся. Драмам і гучним сваркам теж є місце в житті, сперечатися не будемо; але нікому не завадить мати друга з дипломатичними здібностями!

6. Близнюки піднімають вам настрій в важкі хвилини.

Близнюки – це ваша втеча від реальності, можливість відволіктися від усіх неприємностей і розслабитися. Їх стомлює зайва серйозність, але зате вони завжди знайдуть спосіб розсмішити вас навіть в найпохмуріші моменти.

7. Близнюки ненавидять ниття, тому не дають вам скаржитися – і правильно роблять!

Життя занадто коротке, щоб страждати і нити через всяких дрібниць. Теоретично ви це самі знаєте, але іноді потрібні Близнюки, щоб вам про це нагадати.

8. Близнюки на власному прикладі вчать вас брати від життя все.

Знаєте, є такі люди, які завжди «роблять свою справу», і поруч з ними ви самі відчуваєте себе більш впевненими? Так ось, Близнюки завжди ганяються за пригодами і захопленнями, про які ви самі потай мрієте, що надає вам сміливості піти за ними.

9. При Близнюках не треба прикидатися, тому що вони відкриті для всіх.

Близнюки ніколи нікого не засуджують, приймаючи всіх такими, як вони є. Близнюки і самі відрізняються деякою ексцентричністю, тому в їх присутності вам не доведеться носити маску.

Бажаємо всім знайти в собі внутрішніх Близнюків!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...