facebook

У Львові знайшли любителів небезпечного селфі

Підлітки вибрали не найбільш вдале місце для селфі, за що ледь не поплатилися життям.

13 грудня біля станції “Підзамче” на залізничних коліях були виявлені юнак і дівчина, які постраждали від сильного удару струмом, про що повідомляє прес-служба обласного Відділу комунікації ГУ НП.

За попередньою інформацією пара вирішила забратися на одну з цистерн для того, щоб зробити селфі. Дівчина перебуває у важкому стані і доставлена в реанімацію, її супутник постраждав трохи менше, але також доставлений в опікове відділення міської клінічної лікарні № 8. Поліцією встановлюються обставини інциденту.

Подібні випадки, на жаль, не рідкість і багато підлітків чомусь шукають гострих відчуттів не в найбільш підходячих для цього місцях. До цього в Києві на рейках був виявлений зацепер, якого вразило сильним ударом струму. Хлопець вирішив проїхатися на даху електрички “Київ-Фастів”. Невинна, здавалося б, витівка обернулась опіками 50% всього тіла.

Така ж історія сталася і з 13-річним підлітком, який розважався тим, що роз’їжджає з вітерцем на даху електропоїзди. Результат – опіки 55% тіла і безутішні батьки. Школяр був не один, а з компанією, які разом каталися на поїздах. Прибулі на місце події медики констатували отриману в результаті поразки високовольтною мережею електротравму. Хлопець, як і постраждала парочка, вирішив зробити селфи під час їзди між вагонами складу.

Як повідомляється, кількість зацеперов катастрофічно зростає – молодих людей тягне до поїздок на дахах вагонів, незважаючи на високу небезпеку травмування. Щорічно фіксується кілька летальних виходів, але менше охочих покататися не стає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...