facebook

Збірна України зіграє перший домашній матч відбору на найфартовішому стадіоні

Українці з сербами будуть грати в столиці Галичини.

Матч кваліфікації до Євро-2020 Україна – Сербія відбудеться на “Арені Львів”, повідомляє ТаТоТаке

Федерація футболу України вже прийняла рішення з цього приводу.

Матч Україна – Сербія стане для нашої національної команди першим домашнім у відборі до Євро-2020, а відбудеться він 7 червня 2019 року.

Стало відомо, в якому місті збірна України розпочне боротьбу за вихід на Євро-2020.

22-го березня команда Андрія Шевченка зіграє з збірної Португалії. З чинним чемпіоном Європи українці битимуться на лісабонському стадіоні “Да Луш”. Початок зустрічі заплановано на 21:45 за київським часом.

“Да Луш” вміщує 65 400 глядацьких місць і входить до 25 найбільших арен Європи. За критеріями УЄФА арена має 4 зірки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім збірної Португалії у групі В українська збірна зіграє з футболістами з Сербії, Литви та Люксембургу.

Збірна України завершила груповий етап Ліги Націй з другим рейтингом в Лізі В. Вище команди Андрія Шевченка розташувалася лише збірна Боснії і Герцеговини. Це означає, що півфінальний матч українська збірна проведе на домашньому стадіоні.

Ще двома переможцями своїх груп в нашому дивізіоні, які вийшли в плей-офф, стали збірні Данії та Швеції. Вони посіли відповідно третє і четверте місце в загальному рейтингу.

Зазначимо, що плей-офф Ліги Націй складається з двох одноматчевих півфіналів (перша проти четвертої і друга проти третьої команд) і фіналу (місце проведення визначить жереб). Переможець плей-офф отримає путівку на Євро-2020.

Збірна України буде грати в плей-офф Ліги Націй тільки в тому випадку, якщо не зуміє пройти відбір на чемпіонат Європи-2020. Жеребкування кваліфікації відбудеться 2-го грудня. З кожної відбіркової групи на Євро вийде по 2 команди.

Якщо хтось з переможців груп Ліги націй вже пробився на Євро через відбірковий цикл, то його путівка в стикові матчі дістанеться наступній кращій команді дивізіону. Якщо в лізі не набереться необхідних чотирьох команд, вакантні місця займуть команди з дивізіонів нижче з урахуванням загального рейтингу в Лізі націй.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...