facebook

В Одесі суд визначив заставу майже 600 тисяч гривень жінці-водієві, яка збила на смерть дівчину і дитину

Пенсіонерка на авто збила двох пішоходів 2 червня на Тираспольському шосе.

Сьогодні Малиновський районний суд Одеси визначив заставу в розмірі майже 600 тис. грн жінці-водієві, яка смертельно травмувала 2 червня на Тираспольському шосе 3-річну дитину і дівчину.

Як повідомили УНІАН в прес-службі суду, райсуд розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням пенсіонерки в скоєнні порушень правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Відзначається, що 19 грудня суд продовжив досліджувати письмові докази сторони обвинувачення. Крім того, сторона захисту заявила клопотання про зміну запобіжного заходу для обвинуваченої, не пов’язаного з триманням під вартою.

Захист послалася на те, що існують нові обставини, які не розглядалися судом при винесенні попередньої постанови. Зокрема, йдеться про погіршення стану здоров’я обвинуваченої, що підтверджено медичною довідкою.

«Суд частково задовольнив клопотання про зміну запобіжного заходу і визначив заставу в розмірі 576,3 тис. грн», – повідомили в суді.

Наступне судове засідання призначено на 18 січня 2019 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв УНІАН, увечері 2 червня в Одесі на Тираспольському шосе автомобіль Toyota, за кермом якого перебувала 68-річна жінка, скоїв наїзд на пішоходів. Внаслідок ДТП загинула дитина, 2015 року народження, 20-річну дівчину доставили в лікарню, де вона померла від травм, несумісних з життям. ДТП сталося на очах матері дитини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) Кримінального кодексу. Водія затримали. 4 червня упродовж декількох годин місцеві жителі перекривали Тираспольське шосе з вимогою встановити світлофор на місці, де сталася трагедія.

5 червня Приморський райсуд Одеси помістив винуватицю ДТП в СІЗО без права внесення застави. У вересні було завершено розслідування, справу передали в Малиновський райсуд Одеси.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...