facebook

Один з урядовців заплатив понад півтора мільйона гривень за навчання сина в Англії

Заступник міністра задекларував чималий арсенал зброї та три пари золотих запонок.

Один із управлінців Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев.
Парцхаладзе отримав дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав у розмірі 912 тисяч 600 гривень, пише Експрес-онлайн.

Про це йдеться у повідомленні про суттєві зміни в майновому стані у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Цінні папери в урядовця придбав громадянин України Георгій Цагареішвілі.

У власності Парцхаладзе – паркомісце в Києві, земельна ділянка в селі Лісники (Києво-Святошинський район, Київська область), у користуванні – будинок та три земельні ділянки в селі Красне Перше (Обухівський район, Київська область).

Урядовець задекларував шість мисливських рушниць, колекцію золотих монет із 14 штук, три пари золотих запонок. Йому також належить автомобіль Land Rover Range Rover вартістю 1 мільйон 900 тисяч гривень.

Минулого року Лев Парцхаладзе отримав 441 тисячу 192 гривні заробітної плати, його дохід від відчуження рухомого майна становив 600 тисяч гривень, дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав – 2 мільйони 772 тисяч гривень. На його банківських рахунках 3 мільйони 311 тисяч 443 гривні, 1 тисяча 398 доларів та 10 євро. Готівкою він має 400 тисяч гривень, 85 тисяч доларів та 3 тисячі євро. Крім того, позичив третім особам 373 тисячі 630 доларів.

За навчання сина у Великобританії, урядовець заплатив 1 мільйон 557 тисяч 984 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...