facebook

Податок із олігархів та повернути гроші з офшорів: Кошулинський виступив з суровою заявою

Кандидат у Президенти від об‘єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський розкритикував домовленість між Україною та МВФ задля отримання чергового кредиту.

 

 

Про це політик написав у своєму «Фейсбуці».

«Опубліковано Меморандум між Україною та МВФ, за яким нам дадуть чергові мільярди доларів кредиту. У тексті документу читаємо, до чого зобов’язується влада України та як балансуватиме доходи й витрати. Перше. Влада вже почала продаж шістьох великих державних підприємств і 500 малих компаній та активів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Друге. Влада, попри продовження мораторію, все ж продовжує підготовку до створення ринку землі та вже розпочала кампанію з інформування громадян для пояснення «переваг цієї реформи».

Третє. Кількість субсидій зменшено, соціальні норми для їхнього обчислення скорочено, схему, яка дозволяла українцям розтермінувати оплату рахунків за опалення, — скасовано.

І найцікавіше цитую:

«Якщо протягом 2019 року стане очевидним, що скорочення соціальних норм виявиться недостатнім для забезпечення того, щоб субсидії на житлово-комунальні послуги залишалися в межах бюджету, ми будемо додатково зменшувати ці норми, або зробимо необхідні зміни у формулі для розрахунку субсидій», — пише Кошулинський.

Політик зазначає, що нові тарифи будуть непідйомними для населення, адже громадян вже боргують 39,2 млрд грн за житлово-комунальні послуги.

«Олігархи при владі таки справді «йдуть своїм шляхом». До життя в Україні без українців. Знову здирають із найбідніших, яким і так нічим платити, знову розпродують державне майно за копійки і так само збираються розпродати найродючішу в світі землю. Цей економічний геноцид триватиме й надалі, бо не спиляють олігархи гілку, на якій так зручно сидять і крадуть», — пише екс-нардеп.

«Єдиний вибір українців — обрати сильну національну владу, яка, найнявшись на роботу до свого народу, працюватиме на його добробут: впровадить воєнний податок із олігархів, встановить великі податки для великого бізнесу, поверне 154 мільярди доларів, виведені з України в офшори, націоналізує ворожий бізнес, встановить справедливі тарифи і врешті ліквідує олігархію.

Вихід із кризи є. Не вистачає тільки совісного управлінця», — додав Руслан Кошулинський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...