facebook

Чому чоловіки не бажають серйозних стосунків

Більшість чоловіків шукають забавку на одну ніч і не хочуть одружуватися, бо згадують невдалий досвід з минулого, бояться відносин, відповідальності та нових почуттів.

Щоб збагнути, що не так з Вашим чоловіком, подумайте спочатку про себе. Проаналізуйте, чи бажаєте жити з цією людиною.
Першими причинами небажання чоловіка починати стосунки – нехватка часу. Подумайте, чи підходить таке омріяним стосункам. Якщо ваш обранець справжнісінький кар’єрист, то про серйозні стосунки він може не думати зовсім і навіть через 20 років зустрічей ви так і залишитеся його дівчиною або подругою серця, але так і не станете дружиною, говорить ibilingua.com.

Ще однією причиною є попередні стосунки. Головне не поспішати і не гарячкувати, а ще прагнути зрозуміти ціль, та досягати її. Коли людина не може забути попереднє, можна допомогти в цьому.
Хочете, щоб ваші відносини стали серйозними – скажіть вашому чоловікові про це і розкажіть, якими саме ви їх бачите.

“Секретний спосіб завоювати хлопця: бути для нього важким завданням. Поводьтеся з ним так, ніби він вам байдужий. Чоловіки люблять труднощі і втрачають інтерес, коли об’єкт цієї зацікавленості – і особливо жінка – дістається їм занадто легко”, – закликають письменниці Еллен Фейн і Шеррі Шнайдер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...