facebook

Рецидивіст лопатою забив стареньку до смерті заради мізерної пенсії

Про це пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

10 березня цього року колишній “зек”, розраховуючи на винагороду, напросився допомогти бабусі поприбирати сніг з подвір’я. Три дні поспіль відкидав його на вулицю. Щоб легше працювалося, пропускав чарку-другу.

Коли роботу майже завершував і був трохи напідпитку, листоноша принесла власниці будинку пенсію. Щойно поштарка пішла з двору, зловмисник схопив зі столу кухонний ніж і почав розмахувати перед бабусею, вимагаючи негайно віддати гроші. Пенсіонерка намагалася оборонятися, але зловмисник порізав їй руки.

Стікаючи кров’ю, власниця будинку вибігла на подвір’я і почала кликати на допомогу. Але, на жаль, ніхто з сусідів її не почув. Тим часом нападник продовжував далі погрожувати ножем. Бабуся зуміла вибити зброю йому з рук, але нападник не вгамовувався. Повалив стареньку на землю, схопив лопату і наніс серію ударів в обличчя, ділянку правого передпліччя та в потилицю. Після того, як старенька перестала подавати ознаки життя, забрав гроші і пішов геть.

Причиною смерті бабусі стала відкрита черепно-мозкова травма у вигляді рубаної скальпованої рани в центрі тім’яної ділянки, три рубаних рани з переломами лобової і скроневої кісток, осколкові перелом кісток носа. Травма голови ускладнилася розладом кровообігу та набряком головного мозку.

Суд визнав винним душогуба у навмисному вбивстві і позбавив його волі на 13 років з конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...