facebook

Медичні працівники тернопільського вокзалу відмовлялись допомогти чоловіку, який лежав біля медпункту

На чоловіка, який близько 9 ранку у понеділок, 24 грудня, лежав неподалік медпункту залізничного вокзалу увагу звернув перехожий Віталій. “20 хвилин” читач розповів, що чоловіку потрібна була допомога, бо йому відняло ноги, але працівники медпункту на вокзалі не поспішали йому допомогати. Читач сам викликав “швидку”, а поки медики їхали, зняв на відео те, як медсестри з медпункту вокзалу та поліція поводилися з чоловіком.

 

 

– Чоловік був трохи напідпитку, але в нього від холоду ніби ноги відмовили, – розповідає читач. – Він лежав біля медпункту, але на нього ніхто не зважав. Я пішов до медсестри і попросив, щоб та викликала “швидку”. Вона мені коротко відповіла, що це “алкаш” і хай валяється. Потім встане і піде. А “швидку” не викликатиме, тому викликав я. Але поки медики їхали, то напарниця медсестри почала штовхати чоловіка. У мене є відео, як вона підійшла до нього із візком, почала тягати його, сваритися. Коли я запитав чому вона так поводиться з людиною, то почув, що він їй не потрібен, хай його поліція забирає і, щоб я не вчив її як потрібно працювати. Потім ще з вокзалу підійшли поліцейські і теж почали шарпати бідолаху. Той пробував самостійно піднятися на візок, аті його так шарпали, що він аж впав. Пізніше прийшли прибиральники, посадили чоловіка на візок і завезли на вокзал до приїзду “швидкої”.

Читач розповідає, що коли поїхав з вокзалу, то телефонував на “103”, хотів поцікавитися куди забрали чоловіка. Йому відповіли, що після того, як він викликав “швидку”, одна із працівниць медпункту на вокзалі скасувала виклик. А інша медсестра повторно викликала медиків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Швидка” на вокзал таки приїхала і, як каже Віталій, у диспетчерській службі “103” йому сказали, що чоловіка медики забрали у медзаклад.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...